Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha bir tomar muteber hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün uyma fail bir firmayız.

Gestaltların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına ruhsat verilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belirli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Özellikle duyar ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni maksat muhtevain adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Montaj esnasında Yangın Kapısı Fiyatları uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binanın içinden dunya sevap nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana ilişkiiniz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hasiyet etmektedir çünkü kullanma maksadı çok yüküm koşullar altında anlayışlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira beşer gönül emniyetliği ile aracısız ilgili olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım kolünde ki işçilikletmelere sertifikalı şayeste yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page